Een aanbod op maat van uw wagenpark

Bent u fleetmanager? Contacteer ons! Autoglass Clinic biedt u de beste voorwaarden op maat van uw vloot, rekening houdend met alle kenmerken en noden. Onze voordelen: gespecialiseerde beglazers, beperkte kosten, eenvoudige administratie, nationale dekking en een uitzonderlijke service. Laten we partners worden! Ontdek alles wat Autoglass Clinic kan doen voor u en uw vloot.

Vraag hier een gepersonaliseerde offerte aan
Contacteer ons

 1. PROFESSIONELE HERSTELLING VAN DE VOORRUIT

  Bij Autoglass Clinic zijn we net zo betrouwbaar en transparant als onze voorruiten! We vervangen niet als het niet nodig is. Is de impact kleiner dan een stuk van 50 eurocent en zit het sterretje op meer dan 6 cm van de rand, dan kunnen onze technici de voorruit snel herstellen, voor een bijna onzichtbaar resultaat met levenslange garantie. Uw medewerkers kunnen binnen afzienbare tijd weer in alle veiligheid op weg.

  

Omdat we het milieu én uw budget willen respecteren, zijn we er bij Autoglass Clinic van overtuigd dat herstellen voordeliger is dan vervangen. Onze interventies worden altijd perfect uitgevoerd, met levenslange garantie op zowel de onderdelen als de werkuren.

 2. UW RIJHULPSYSTEEM HERKALIBREREN: DESKUNDIG WERK BIJ AUTOGLASS CLINIC!

  Na het vervangen van uw voorruit moeten uw rijhulpsystemen zoals achteruitrijcamera's, parkeer- of dodehoeksensoren, lidar en radar, maar ook de camera achter de voorruit voor verkeersbordherkenning, lane assist en autonoom remmen opnieuw worden gekalibreerd.



  Een garantie voor veiligheid. Deze systemen geven u vertrouwen en gemoedsrust achter het stuur. Bij Autoglass Clinic zijn al onze technici gespecialiseerd in dit kalibratiewerk. Fouten zijn uit den boze.



  Bij Autoglass Clinic kunnen we dankzij de expertise van onze specialisten alle voertuigen onmiddellijk na vervanging herkalibreren. We volgen nauwgezet de richtlijnen van de constructeurs, wat borg staat voor bekwaamheid en precisie bij het kalibreren van camera's, sensoren, lidars en radars op alle automerken.

 3. VERVANGING MET UITSLUITEND ORIGINELE BEGLAZING

  Blijkt een ruit onmogelijk te herstellen, dan vervangen we uw voor-, zij- of achterruit uitsluitend met kwalitatieve en originele beglazing waarop u levenslange garantie geniet. Autoglass Clinic beschikt over een aanzienlijke permanente voorraad van autoruiten voor alle merken en alle modellen. Geen eindeloze wachttijden meer!

 4. MOBIELE EN SNELLE SERVICE

  Herstelling in een van onze servicecentra door een van onze teams óf op een door u gekozen locatie door onze mobiele experts: aan u de keuze.

  

In onze servicecentra werd een comfortabele zithoek met gratis wifi ingericht. Zo kan u blijven werken of even ontspannen bij een lekker kopje koffie. Dankzij onze mobiele service, bespaart u tijd. Onze technische experts voeren ook herstellingen ter plaatse uit.

 5. BEPERK DE KOSTEN VOOR UW WAGENPARK

  Ons mobiel team van specialisten komt bij u langs voor een preventieve controle van de beglazing in uw hele wagenpark. Op aanvraag kunnen ze ook nagaan in welke staat uw vloot verkeert. Schade aan het koetswerk, de staat van banden en ruitenwissers, controle van het olie- en waterpeil, … Onze experts doen in real time een volledige check-up van de staat van uw wagenpark. Een prima manier om onaangename verrassingen te voorkomen!

 6. GEGARANDEERDE KWALITEIT

  Onze gespecialiseerde beglazers werken uitsluitend met de modernste apparatuur en de beste materialen. Al onze teams bestaan uit vakmensen. Ze werden aangeworven omwille van hun technische en menselijke vaardigheden. Uiteraard staan ze helemaal voor u klaar en zijn ze bereid naar u te luisteren.

  

De meest recente technologieën op het vlak van beglazing hebben voor hen geen geheimen. Bovendien worden de specialisten van Autoglass Clinic voortdurend bijgeschoold, zodat ze met de meest geavanceerde technologieën vertrouwd blijven.

 7. EEN BETROUWBARE PARTNER

  Autoglass Clinic is trots op het feit dat we met alle verzekerings- en leasingmaatschappijen samenwerken. Dat maakt het leven makkelijker! Bij glasbreuk vervullen wij graag alle administratieve formaliteiten rechtstreeks met uw verzekerings- of leasingmaatschappij. Verlies geen tijd meer door papierwerk, wij zorgen voor alles!