07/04/2020

Een warme oproep, vanuit het hart

Het zijn bijzondere tijden. Er is dit allesoverheersend virus, waarvoor we uit liefde afstand houden, zorg dragen voor onszelf en elkaar en, vooral, in ons kot blijven. Er vechten mensen voor hun leven, er vechten mensen dag in dag uit voor het leven van anderen. Er zijn de boodschappen van hoop, de warme initiatieven, de grotere verbinding ondanks de social distancing. En er is de economische realiteit, met winkels, horeca en bedrijven die moeten sluiten, met bedrijven die uit veiligheid sluiten en met bedrijven die sluiten omdat er geen werk meer binnenkomt. Er is veel onzekerheid. Over vandaag, nog meer over morgen en overmorgen.

Ik weet niet hoe dat bij u zit, maar mij doet zo’n periode terugkomen tot de essentie. Uiteraard, er is maar 1 ding dat telt: wees gezond! En niks dan respect voor alle zorgende mensen! Dat ik als persoon mijn pollekes mag kussen met mijn naasten. Dat alles relatief is. Maar ook, als onderneemster, beseffen hoeveel chance ik heb met zo’n medewerkers die zich elke dag mee-inzetten, mee-denken en hard mee-werken aan ons Autoglass Clinic-verhaal. En als believer, opgegroeid in deze sector, vandaag eens zo gesterkt in mijn geloof in de kracht van lokaal ondernemerschap en vastberadenheid.

Ondernemen met Autoglass Clinic = samen sterk

Wij met Autoglass Clinic zijn een netwerk van zelfstandige autoglasspecialisten. Vandaag zijn we met onze Autoglass Clinic-familie de grootste autoglashersteller die volledig in Belgische en familiale handen is. Doorheen België zijn er 23 zelfstandige ondernemers gepassioneerd door het herstellen en vervangen van autoruiten, die samen zo’n 120 mensen tewerkstellen, en die zich elke dag met hart en ziel David-versus-Goliath-gewijs inzetten om te tonen dat elke klant met een kapotte autoruit snel op Autoglass Clinic kan rekenen.

De wendbaarheid en duurzame kruisbestuiving van een nationaal netwerk ondersteund door een centraal service- en support-team en gedragen door lokaal ondernemer- en vakmanschap, zorgde de voorbije jaren voor een sterke groei bij Autoglass Clinic. We waren met Autoglass Clinic op de goede weg in 2019 en op nog betere weg de eerste 2 maanden van 2020.

En nu, nu ligt alles stil (op de noodgevallen na). Het zijn spannende tijden en we challengen met Autoglass Clinic zowiezo al in een pittige, quasi-monopolistische en dalende markt. Het is dan ook met een bang hart dat ik me afvraag hoe we hier uit gaan komen. En tegelijkertijd weet ik dat we zoals steeds kunnen vertrouwen op de flexibiliteit en wendbaarheid van elkeen in onze Autoglass Clinic-familie. Maar toch, afwachten is niet mijn ding…

Oproep: glasbreuk? Contacteer ons nu al! Wij staan klaar, met hart en ziel.

Vandaar deze oproep aan iedereen in mijn/ons netwerk en daarbuiten (lief als je deelt): staat uw wagen met glasbreuk stil op de oprit, in de garage, op straat? Weet dat wij ook nu voor u klaarstaan! Dus: heb je nu glasbreuk, denk nu aan ons! Hoe? Door nu contact op te nemen via ons gratis nummer 0800/23.332, via onze website of via mail op info@autoglassclinic.be. Dan krijg je onze sterren van het Contact Center aan de lijn, van bij hun thuis, en noteren zij enthousiast en dankbaar als steeds, je gegevens. Om dan, asap, van zodra we terug mogen, uw afspraak in te boeken bij onze Service Centers én u op de hoogte te brengen ervan! Gaat het om een noodgeval? Dan helpen we u met veel plezier nu al (want dat mogen we)!

Nog 1 ding, vooraleer je denkt dat je bij ons niet terecht kan: jawel hoor! Want wie zijn onze klanten? Wij helpen graag iedereen met glasbreuk verder! Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn zelfs de enige autoglasspecialist in België die voor alle leasingmaatschappijen mag werken. Maar ook als je niet glasbreukverzekerd bent, zijn wij er zeker van dat wij je ruit aan een zeer goede prijs en met levenslange garantie kunnen herstellen of vervangen. Of het nu over een vrachtwagen, personenwagen, oldtimer, mobilhome, tractor of camionnette gaat! Wij bij Autoglass Clinic ademen autoruiten en staan steeds at your service!

Boek lokaal. Dank u!

Geloof mee met ons in de kracht van lokaal ondernemerschap en gepassioneerd vakmanschap! Het zou mij en onze hele Autoglass Clinic-familie enorm deugd doen als we op uw steun kunnen rekenen.

Goede moed allemaal. En dank je om je liefste zelve te zijn tegen elkaar in deze tijden.

Dankbare groeten (en a little happy dance),

Charline Leroi,

Gedelegeerd Bestuurder Autoglass Clinic