Ons aanbod

Hoeveel kost de vervanging van een voorruit, een zijruit of een achterruit indien u niet verzekerd bent?*

Indien u verzekerd bent, gebeurt die vervanging helemaal gratis, zonder franchise. Indien u niet verzekerd bent, garandeert Autoglass Clinic u de vervanging tegen een voordelige prijs. Een offerte aanvragen, is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag: surf naar de pagina ‘offerte’ en vul daar de nodige informatie in. Op basis daarvan, maken we een nauwkeurige prijsberekening. Uw offerteaanvraag verbindt u uiteraard tot niets. *Voorbehouden voor particulieren. Vermelden dat u niet verzekerd bent.

Hoeveel kost de herstelling van een sterretje in uw voorruit indien u niet verzekerd bent?

Een sterretje kan ieder moment verder scheuren, meestal wanneer u het niet verwacht. Is de impact kleiner dan een stuk van 50 eurocent en zit het sterretje op meer dan 6 cm van de rand, dan kunnen onze technici de voorruit makkelijk en snel herstellen. Een sterretje herstellen, is trouwens altijd goedkoper dan een voorruit vervangen. Surf naar de pagina ‘offerte’ en vul daar de nodige informatie in.

Prijs voor de herstelling of vervanging van de voorruit van uw wagen

Indien u tegen glasbreuk verzekerd bent, zal de herstelling of vervanging van uw autoruit u als bestuurder niets kosten. Autoglass Clinic en haar netwerk van glasherstellers is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen in België, ongeacht welke.
Maak snel een online afspraak!

Ziet u sterretjes*? Wij helpen u graag verder!

Herstellen van de sterretjes in uw voorruit is een heel pak goedkoper dan het vervangen van de ruit. Bovendien is het ook een stuk milieuvriendelijker. Zo heeft een herstelling tot 10x minder CO2 uitstoot dan een vervanging. Bij Autoglass Clinic gaan we daarom steeds voor de economische, ecologische en dus de meest logische oplossing: herstellen als het kan, vervangen als het moet.
Een herstelling duurt ongeveer een half uurtje, en Autoglass Clinic helpt u hierbij waar u wil. Onze service centers zijn immers zo uitgerust dat u er gezellig kan wachten terwijl wij de herstelling uitvoeren. Of we komen even graag tot bij u met onze mobiele units!
Glasbreukverzekerd of een leasingwagen? We maken het u graag gemakkelijk en handelen alles rechtstreeks met uw verzekerings- of leasingmaatschappij af.
Bij elke herstelling kan u vertrouwen op de levenslange garantie die Autoglass Clinic verzekert.
(*in uw voorruit)

Wist u dat?

 • We een herstelling uitvoeren door het sterretje op te vullen door middel van een harsinjectie.
 • De kwaliteit van de herstelling wordt verbeterd als er onmiddellijk na de inslag een afspraak wordt gemaakt.
 • De herstelling mooier is als een beschermende sticker op de buitenzijde wordt gekleefd tegen water en vuil.
 • Een ster niet zomaar een ster is. In vaktermen spreken we over een koeienoog, ster, halve maan,….
 • Een herstelling altijd een klein littekentje achterlaat.
 • De voorruit nadien in zijn oorspronkelijke stevigheid hersteld is.
 • Wanneer spreken we over een sterretje? Als de impact kleiner is dan 50 cent.
 • We ons niet beperken tot de reparatie van autoruiten, maar vrachtwagens, bussen, mobilhomes, enz…. zijn zeker ook welkom. Smartphones kunnen we niet repareren.

Krakje in uw ruit? Autoglass Clinic laat u niet barsten

Of het nu om een voorruit, zijruit of achterruit gaat, Autoglass Clinic staat steeds paraat.

Autoglass Clinic staat voor kwaliteit. Al de ruiten die we vervangen zijn van OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit en komen van dezelfde producenten als deze die ruiten produceren voor de autoconstructeurs.

Als netwerk kunnen we rekenen op 35 jaar ervaring of een gezamenlijke ervaring van meer dan 1000 jaar. Dit vakmanschap resulteert in uitstekende kwaliteit en service waardoor we zorgeloos een levenslange garantie aanbieden.

Autoglass Clinic werkt enkel met materialen van premium kwaliteit afkomstig van Europese producenten Sekurit (Saint-Gobain), AGC en Pilkington. De beschikbare stock in de distributiecentra garandeert een “just-in-time” levering aan onze Service Centers.

Wist u dat?

 • We ons niet enkel beperken tot het vervangen van autoruiten, maar vrachtwagens, bussen, mobilhomes, enz… zijn zeker ook welkom.
 • Er per model van voertuig  er meer dan 10 ruiten beschikbaar zijn. Vandaar de vele vragen om de juiste ruit te bepalen, waaronder: Regen sensor, Groene band, Lane assist, bouwjaar, head-up display, verwarming, ontdooiing, thermisch gelaagd, akoestisch, spiegelsteun, uitsparing chassisnummer, …
 • Bij ADAS-systemen (Advanced Driver Assistance Systems) het meestal nodig is om de functies te kalibreren. Ook hiervoor kan u bij de Autoglass Clinic Service Centers terecht.
 • Voorruiten bestaan uit gelaagd glas; twee lagen glas met ertussen een film van polyvinyl butyral (PVB). Bij glasbreuk blijft het glas aan de PVB film kleven, waardoor de voorruit in positie blijft en niet zal invallen wanneer deze gebarsten is.
 • Zij- en achterruiten bestaan uit gehard glas. Als dit glas breekt valt het uit elkaar in 1000 stompe stukjes in plaats van scherpe scherven en splinters.

Extra services

Safety first - Kalibratie

Steeds meer wagens zijn uitgerust met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Autoglass Clinic is hiervoor professioneel uitgerust. Systemen die dit vereisen zijn o.a. Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Head-up displays, … Bij vervanging van dit type ruiten lezen we de wagen uit en herkalibreren we deze systemen zodat u veilig terug de baan op kan.

Pimp your car - Tinten

Wilt u uw kinderen beschermen tegen de zon of wil u het risico op diefstal verminderen? Bij Autoglass Clinic kan u terecht voor het tinten of blinderen van uw ramen. Dit geeft uw wagen ook een sportieve look en vergroot de privacy.

Van alle markten thuis - Vrachtwagens, mobilhomes, oldtimers,…

Heeft u glasschade aan uw oldtimer, aan uw fonkelnieuwe mobilhome of state of the art vrachtwagen? Autoglass Clinic staat voor u klaar om u snel en veilig weer de weg op te krijgen.

Voorkomen is beter dan genezen - Wagenpark controles

Autoglass Clinic denkt mee met de wagenparkbeheerder om de glasschade van het wagenpark onder controle te houden door preventief controles uit te voeren en indien gewenst de glasschade al meteen te herstellen. Hierdoor bespaart u tijd en geld.