Autoglas-Monteur (Regio Hasselt)

Autoglass Clinic, uw vakman in autoglas, staat garant voor een optimale dienstverlening in het herstellen en vervangen van voertuigbeglazing. Met een netwerk van 37 Service Centers en een 55-tal mobiele units is Autoglass Clinic verspreid over heel België, met slechts één doel: de klant snel, veilig én tevreden weer op de baan krijgen!

Heb jij zin om mee te werken aan de boeiende uitdaging als challenger in de Belgische autoruitensector? Vandaag zoekt Autoglass Clinic voor haar Service Center in Hasselt naar autoglas-monteurs met en zonder ervaring die matchen met onze fighter-spirit en no-nonsense aanpak.

Jouw functie:

Samen met je collega-monteurs ben jij het uithangbord voor de Autoglass Clinic Service. Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig herstellen en vervangen van autoruiten. Je houdt hierbij steeds rekening met voorschriften inzake montage, kwaliteit en veiligheid. Vanuit het Service Center in Hasselt verzorg je met onze ploeg onze mobiele service.

Jouw profiel:

We zoeken naar teamspelers met de volgende eigenschappen:

What does it take?

Je bent transparant, eerlijk en enthousiast, je steekt de handen uit de mouwen, zet je tanden in deze uitdaging, je loopt over van ambitie, je hebt een hands-on & can-do mentaliteit, je blinkt uit in een vlotte en professionele communicatie en je neemt je verantwoordelijkheid.

Wat heeft Autoglass Clinic je te bieden?

Door middel van on-the-job begeleiding, bieden wij je de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in een team dat altijd klaarstaat om automobilisten eender waar en wanneer hulp te bieden. Dit tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Kortom, ben je op zoek naar een werkgever waar je je enthousiasme en je handigheid volledig kan ontplooien en waar je je kan smijten als uithangbord van het Autoglass Clinic Service Center in Hasselt, aarzel dan niet en contacteer ons. Bel of mail naar 011/859.860 of info@autoglassclinic.be