14/08/2018

Waar halen wij onze autoruiten?

In Belgie rijden er bijna 6.000.000 auto’s rond. Dat zijn heel wat verschillende soorten autoruiten. Want elk merk, elk model, elk bouwjaar heeft een ander soort ruit nodig. En toch kunnen wij snel de ruit van je auto herstellen. In eender welke auto. Hoe krijgen we dat voor mekaar?

Onze glasleveranciers in de kijker

Een grote hangar gevuld met duizenden autoruiten. Neen, dat is niet bepaald kostenefficiënt. En ook zonde van al die ruimte. Maar wat wij wél hebben, is een goed contact met onze ruitenleveranciers. En dat komt ons en jou alleen maar ten goede.

Wij werken steevast samen met twee ruitenleveranciers: Pilkington en Autover Saint-Gobain. Zij hebben allebei een bijna volledige marktafdekking. Wij kunnen bij hen voor alle mogelijke autoruiten à la minute een bestelling plaatsen. Van een standaard gezinswagen tot de grootste truck. En jou dus altijd verder helpen. Omdat er zoveel soorten autoruiten bestaan, is het praktisch onmogelijk om die allemaal zelf te stockeren. Maar door zo nauw met onze leveranciers samen te werken, hebben we meteen toegang tot alle mogelijke autoruiten.

Razendsnelle levering

Onze glasleveranciers leveren tot vier keer per dag nieuwe autoruiten in onze vestigingen. Daardoor kunnen wij razendsnel en à la minute nieuwe ruiten bestellen. Wanneer jij dus bij ons een afspraak maakt en wij weten welke autoruit je nodig hebt, is die in no time in ons service center. En ben jij ook meteen uit de nood geholpen.

Onze ruiten voor jouw auto

Wij vinden het ontzettend belangrijk om jou zo goed en zo snel mogelijk verder te helpen. Dus ook wanneer je een nieuwe ruit voor je auto nodig hebt. Dat wij dankzij onze leveranciers een volledige marktafdekking hebben én supersnel kunnen handelen, maakt van ons gelukkige autoglasherstellers – en van jou een tevreden klant. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en geniet mee van onze snelle topservice! Always at your service!