01/03/2023

Wauw, jij bent een echte ‘ster’!

Complimentjes smijten en krijgen, ook wij hier bij Autoglass Clinic houden ervan! Naar jaarlijkse gewoonte is het weer Nationale Complimentendag. Een dag waarop we onze waardering voor anderen uiten: positieve feedback, een schouderklopje of een duimpje omhoog, het kan op allerlei manieren!

Complimentjes geven als iets goed gaat, het lijkt zó normaal, toch gebeurt dit nog vaak te weinig. We zijn vooral geneigd enkel de zaken die fout gaan op te merken. Jammer, want we zouden toch allemaal wat extra positivisme kunnen gebruiken? In het jaar 2003 werd daarom 1 maart uitgeroepen tot Nationale Complimentendag.

Wist je trouwens dat complimenten gezond zijn? Het geven en ontvangen van dankbaarheid werkt als een positieve stimulans voor onze gemoedstoestand. Het zijn als het ware geschenkjes voor onze mentale gezondheid. Reden te meer om er wat uit te delen dus!

Wie er bij Autoglass Clinic een complimentje verdient? Dat zijn natuurlijk onze lieve klanten, de leasing- en verzekeringsmaatschappijen waarmee wij nauw samenwerken, maar uiteraard ook onze collega’s uit ons hele netwerk van glasspecialisten!

Fijne complimentendag!