04/09/2018

“Werken als verzekeringsmakelaar is allesbehalve saai” – T&T en Quirynen Insurance

Tom is samen met Pascal en Tim zaakvoerder van T&T en Quirynen Insurance, een onafhankelijk verzekeringsmakelaarskantoor in Kapellen. “We werken met een achttal mensen die allemaal gepassioneerd zijn door de verzekeringswereld,” begint Tom. “Zowel particulieren als bedrijven behoren tot ons klantenbestand, en dan voornamelijk KMO’s uit de buurt. En met een kantoor in het Antwerpse kan de aanwezigheid van lokale ondernemers wel tellen.”

De vrijheid van een verzekeringsmakelaar

Tom heeft altijd in de privésector gewerkt. “Ofwel werk je als bediende, ofwel als zelfstandige. Dat tweede sprak me altijd meer aan. In 2014 werd ik dan ook, samen met Tim, zaakvoerder van T&T Insurance. In 2017 fusioneerde we met Quirynen Insurance. Hij is trouwens gepassioneerd in oldtimers en heeft onze niche als makelaar voor oldtimers opgestart. Als onafhankelijke makelaar heb je meer vrijheid en flexibiliteit. En je kan ook effectief de vruchten plukken van al je harde werk.”

“Werken als verzekeringsmakelaar is allesbehalve saai, al denkt de buitenwereld daar vaak anders over. Maar onze job is net heel divers en boeiend. Wij werken voor werkelijk alle lagen van de bevolking. Van de chicste bedrijfsleider tot de doodgewone arbeider, van de duurste villa tot een klein appartement. Wij komen in contact met geluk, vreugde en verdriet. Als je dan, zeker bij zware schadegevallen, van betekenis kunt zijn voor die mensen, dan geeft dat veel voldoening.”

Een vlotte en langdurige samenwerking

“Ik moet eerlijk toegeven dat ik me voordien niet bewust was dat de service centers van Autoglass Clinic allemaal in handen zijn van lokale ondernemers. Maar ik kan wel zeggen dat ik globaal merk dat ze een topservice leveren. Klanten die we doorsturen naar de service centers van Autoglass Clinic worden meestal al binnen de dag geholpen. Dat zien wij graag. Ze spelen kort op de bal, en zo zijn wij ook.”

Ook op zoek naar een betrouwbare en voordelige autoglashersteller om mee samen te werken? Kies niet voor de vanzelfsprekende keuze maar doorbreek gewoontes. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.