19/03/2018

Wij van Autoglass Clinic zijn op een missie

Mijn naam is Charline Leroi, gedelegeerd bestuurder en eigenaar van Autoglass Clinic. En ik heb een vraag voor u. Een via u verzekerde klant zit met een sterretje in zijn autoruit. Naar welke autoglashersteller wordt hij doorverwezen? Juist ja.

Mijn tweede vraag: waarom? Uit gewoonte? Of omdat er niemand anders diezelfde service zou kunnen bieden? Wij van Autoglass Clinic zijn op een missie om u allen op andere ideeën te brengen.

23 service centers en 55 mobiele units

Onze 23 Service Centers liggen verspreid over heel België. Er is er dus altijd een in de buurt van uw klant. Daar herstellen en vervangen we autoruiten, maar ook panoramische daken en ruiten van mobilhomes, vrachtwagens, oldtimers, … Als het iets met autoglas te maken heeft, kunnen wij het maken. Met onze 55 mobiele units brengen wij die expertise ook tot aan de deur of tot op de (bedrijfs-)parking van jullie klanten.

Scherpere prijs

Wij doen kortom alles wat u verwacht van een bedrijf dat autoruiten repareert. Van de herstelling tot het papierwerk. Glasbreukverzekerd of niet. Maar wij doen dat wel aan een scherpere prijs. Waardoor het voor uw klanten (en u) voordeliger wordt. En dat hij tenminste kan kiezen waar hij zijn ruit laat repareren.

Nationaal georganiseerd, lokaal verankerd

Wij werken met een netwerk van zelfstandige autoglasspecialisten. Stuk voor stuk ondernemers gepassioneerd door het vak, met een lokale aanpak, geruggesteund door een nationale organisatie en met één focus: de tevreden klant. Net zoals u dus.

De challenger die u de keuze geeft

Daar is het ons als challenger dan ook om te doen: het marktmonopolie dat in de perceptie leeft doorbreken en u en uw klanten de keuze geven. Want als onafhankelijk verzekeringsmakelaar weet u als geen ander dat er geen standaardaanpak is voor elk verzekeringsvraagstuk. Waarom zou dat voor glasschade dan wél het geval zijn?

Durf anders te denken. Maak mee het verschil. Uw klant zal u dankbaar zijn. En wij ook.

Autoglass Clinic: we challenge, you choose!

of bel naar 0800 23 332